Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Аланни 2011 ЕООД

LG_Alanini
гр. Сливен
ул. Есперанто 1А
Сливенска област
тел: 044 625 266, Факс: 044 667 424
0888 220 499
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма „АЛАННИ“ с производствена база в гр. Сливен предлага на своите клиенти производство на стъклопакет с аргон и с височина до 2,5 метра. “ АЛАННИ “ е официален представител на българските профилни системи „WEISSPROFIL“, произвеждани по австрийска технология.

Качество с авангардно изпълнение . Като утвърден квалифициран производител ползваме прозоречната технологоя на водещи световни марки . Не е случаен фактът, че до настоящият момент от PVC профили са произведени над 100 милиона прозорци и врати. С авангардните PVC системи ние и нашите клиенти добихме изключителен опит. Разполагаме с асортимент от над 1200 прозоречни рамки, лайсни и спомагателни профили, с които можем да изпълним и най-необичайните прозоречни форми. Изберете Вашия цвят . Нашият набор от профили за прозорци и врати заедно с разнообразната палитра от цветове, представлява една цялост. Защото PVC дограмата не се произвежда само в бял или кафяв цвят или цвят на дърво, а във всички желани цветове като пурпурно червено, морскосиньо, цинковожълто и още много други желани нюанси. Качества определящи Вашия избор – Изключително красиви PVC рамки – Многокамерна /3,4 и 5/ PVC система със стабилна форма и оптимална изолация – Специално двойно дълготрайно уплътнение предпазва от течение – Значително намаляване разходите за отопление и на замърсяването на околната среда – Комфорт и удобство чрез оптимална шумоизолация – Материали абсолютно устойчиви на климатични условия и стареене – Изключва необходимостта от боядисване – Гладка, хигиенична повърхност, удобна за поддържане – Идеална стабилност чрез метално подсилване съгласно стандартите за PVC дограма – Съвременна термоизолация чрез стъклопакет Спокойствието в дома допринася за качеството на живот!

Ръководството на фирмата има основна цел опазването на околната среда и опазване здравето на работниците.

Продуктите на АЛАННИ имат всички заводски сертификати и отговарят на европейските стандарти за качество и изискванията за сигурност.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.