Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ай Би Джи – Пласт ООД

LG_IBG-Plast
гр. Варна
ул. ”Уста Кольо Фичето” № 33
Варненска област
тел: 052 301 155, 052 841 148
0882 947 997, 0886 977 762
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Като част от групата, Ай Би Джи – Пласт ООД е постоянно ангажирана с изработка и монтаж на дограмите за собственото си строителство, където има реализирани хиляди квадратни метри врати и прозорци, които се увеличават всеки ден. Освен за собствено строителство, Ай Би Джи – Пласт ООД изработва и монтира дограми както за обекти на други строителни фирми, така и дограми за частни домакинства.
Нашата мисия е да повишим сградната енергийна ефективност на бизнеса и домакинствата, чрез производство и монтаж на висококачествена, енергоспестяваща дограма. Стараем се да предлагаме едни от най-ниските цени на пазара, в което може да се убедите сами.
В качеството си на ОТОРИЗИРАН ПАРТНЬОР на REHAU, Ай Би Джи – Пласт Ви гарантира спазването на всички технологични изисквания при изработката и монтажа на дограмата.
Утрешното качество, избрано днес!
Следваме мотото – Утрешното качество, избрано днес!, защото вярваме, че за да се радваме на високо качество на живот утре,трябва да помислим за своите избори още днес. Избирайки дограмата на Ай Би Джи – Пласт вие правите възможно най-рационалното решение и подсигурявате на Вас и Вашето семейство не само домашен уют, но и максимална енергийна ефективност. Изборът на качеството, предлагано от IBG Plast ще осигури неповторим уют и прекрасна домашна атмосфера, каквито всеки човек заслужава.
Мотивацията и възможностите на екипа са нашата сила! Във фирмата работят отлично обучени кадри с богат опит в конструирането и производството на дограма. Монтажните ни групи са придобили опита си на различни по тип строителни обекти и са готови да Ви изненадат с бързина, ефективност и професионално отношение. Екипът ни приема всяка изпълнена поръчка за личен успех. Ние знаем, че иновацията е важна част от нашата работа и постоянно се информираме за новините в бранша. В нашият екип работят цели семейства и съществуват истински приятелства. Каним Ви да разгледате изложената тук галерия и да усетите атмосферата на нашата фабрика, която е напълно пригодна да обезпечи големи обеми на производство.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.